Kategórie

Kontakt- Sklep

e-mail: sklep@nui.pl

Tel.+48 502 303 494

Tel.+48 502 078 377

                    Więcej...

Chmura tagów ajurweda akcesoria do jogi asana ashtanga astanga joga asztanga b.k.s. iyengar bolster bolstery buddyzm ciało joga ćwiczenia Dalaj Lama eko kosmetyki filozofia jogi hatha joga herbaty ziołowe hurt hurtowo importer Instutut Tybetańskiej Medycyny i Astrologii J.W. Dalaj Lamy joga-joga joga klasyczna joga sklep joga terapeutyczna jogashop jogasklep jogasutry jogin jogasklep jogina joginki kadzidełka himalajskie kadzidełka nepalskie kadzidła kadzidła tybetańskie kalendarze klocki do jogi koce do jogi kostki książki książki o jodze kultura Tybetu mata do asztangi mata do jogi maty do jogi mata do yogi medytacja paski do yogi PayU, PayPal pokrowiec pokrowce torby plecaki na matę pozycje jogi Pomoce do jogi pozycje odwrócone praktyka asan pranajama Producent produkty psychologia jogi shop sirsasana sklep joga sklep w Warszawie sorig sprzęt do jogi tanie maty do jogi tantra taśmy do jogi terapia jogą torby worki z piaskiem obciążniki do ćwiczeń tradycja jogi t-shirt koszulki Tybet ubrania do jogi układ nerwowy umysł uroda wałki do jogi Warszawa warsztaty jogi woreczki na oczy z siemieniem lnianym/łuską gryczaną yoga zamówienia zdrowie i uroda

Joga Sklep Nui oferuje szeroki wybór pomocy do jogi wysokiej jakości. Jesteśmy producentami i importerami produktów. W ofercie Joga Sklepu Nui znajdą Państwo jedynie sprawdzone maty do jogi. Każda mata do jogi została przez nas przetestowana. Jeśli nie wiesz jaką matę do jogi wybrać zadzwoń, a chętnie doradzimy 502078377. Zapraszamy do kontaktu - zespół Nui; Sklepu z matami, pomocami i akcesoriami do jogi. Najlepsze maty do jogi w Joga Sklepie ZOBACZ MATY DO JOGI

 

Ochrana osobných údajov

Dbamy o Twoją prywatność!!!


 Przykładamy szczególną wagę do Polityki bezpieczeństwa chroniąc Twoją prywatność.
 Korzystanie ze sklepu internetowego Nui jest równoznaczne z akceptowaniem zasad zawartych w Polityce Prywatności znajdującej się na tej stronie.

 Dane osobowe które podajesz w trakcie składania zamówienia są używane jedynie w celu realizacji zamówienia.
 W formularzu rejestracyjnym należy zaznaczyć czy jest się zainteresowanym otrzymywaniem informacji ze sklepu i ich rodzaj: informacje o Promocjach, Nowościach, wydarzeniach związanych z Klubem. Wtedy jak również w momencie umieszczenia swojego adresu e-mail w Newsletterze klient może otrzymywać zamówiony, wymieniony wyżej rodzaj informacji na podany adres e-mail.
 Adres e-mail jest używany wyłącznie do dostarczania zamówionych wiadomości i kontaktu między Sklepem a Klientem.

 W żadnym wypadku dane osobowe nie są sprzedawane, ani udostępniane osobom trzecim niezwiązanym z realizacją zamówienia. Podanie ich przez klienta jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na przetwarzanie ich dla celów firmy Jan Zaborowski właściciela sklepu internetowego Nui Zgodnie z przepisami Ustawy z dn. 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych - służą one wyłącznie do realizacji transakcji i ewentualnego kontaktu między Sklepem a Klientem.

 Klient ma prawo wglądu w swoje dane, może wprowadzać w nich poprawki, jak również w dowolnym czasie może poprosić o usunięcie swojego konta w sklepie. Wszystkie dane osobowe i dane związane z kontem zostaną skasowane, odtworzenie takiego konta nie będzie możliwe. W celu dokonywania kolejnych zakupów konieczne będzie wprowadzenie wszystkich danych raz jeszcze.

 Zamieszczenie komentarzy do produktów i oceny sklepu jest dobrowolne. Komentarze mogą być wyświetlane na stronie sklepu w formie takiej w jakiej zostały zamieszczone lub skróconej, lecz ze szczególną starannością podchodzimy do sensu wypowiedzi i zobowiązujemy się utrzymać ich treść, mogą również zostać skasowane np. w przypadku gdyby wpisy były wulgarne, obraźliwe lub z innego powodu.
 
Szanujemy prawo użytkowników do prywatności. Dbamy ze szczególną troską, o ochronę ich danych osobowych oraz stosujemy odpowiednie rozwiązania technologiczne zapobiegające ingerencji w prywatność użytkowników osób trzecich.

PLIKI COOKIES
Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Dowiedz się więcej jak je wyłączyć.
 

KLAUZULA INFORMACYJNA

1. Zgodnie z art. 13 ust. 1 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO), informujemy, że Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest firma Jan Zaborowski z siedzibą w Warszawie 00-681, przy ul. Hożej 51, o numerze NIP: 522-262-58-26, zwana dalej „Administratorem”.

2. Administrator przetwarza Pani/Pana dane osobowe na podstawie art. 6 ust. 1 lit. B rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO), w celu prawidłowego wykonywania obsługi sprzedażowej i posprzedażowej.

3. W związku z obsługą sprzedażową i posprzedażową, Administrator przetwarza m.in. następujące dane osobowe: imię i nazwisko, adres miejsca zamieszkania (adres do korespondencji), adres e-mail. Po podaniu przez Panią/Pana wskazanych wyżej danych osobowych są one zamieszczane w zbiorze danych prowadzonym przez Administratora i są w nim przechowywane do chwili cofnięcia przez Panią/Pana zgody na takie przetwarzanie, chyba, że Administrator usunie je wcześniej, z zastrzeżeniem czasu wymaganego przez przepisy powszechnie obowiązującego prawa.

4. Wyłącznym odbiorcą Pani/Pana danych osobowych jest Administrator oraz osoby upoważnione do przetwarzania danych osobowych w jego imieniu, a także podmioty, z którymi Administrator zawarł umowę o powierzeniu przetwarzania danych osobowych np. firmy świadczące usługi lub produkty o charakterze technicznym niezbędne do realizacji zamówienia (platforma sklepu, serwer itp.).

5. Ponadto informujemy, że posiada Pani/Pan prawo dostępu do przekazanych danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych, prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, w przypadku uznania, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy RODO.

6. Przetwarzanie danych osobowych odbywa się na podstawie Pani/Pana zgody i jest niezbędne do realizacji zamówienia np. przekazania danych kurierowi lub zaadresowania przesyłek pocztowych.

7. W dowolnym momencie, po zrealizowaniu zamówienia przysługuje Pani/Panu możliwość cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych. Cofnięcie zgody pozostaje jednak bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania danych, dokonanego na podstawie tej zgody przed jej cofnięciem.

8. Wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych jest niezbędne do realizacji celów wskazanych w niniejszej klauzuli.